BÜLENT ERSOY:''BANA SEVGİLİ ÇOK''

Zafer Kerey'in yapımcılığını üstlendiği Pınar Dilşeker'in sunumunu yaptığı Şeker Tadında adlı programa telefonla katılan Bülent Ersoy yaptığı açıklamayla magazin dünyasına damga vuracak.

Turizm 29.10.2013 07:03:38 0
BÜLENT ERSOY:

Zafer Kerey’in yapımcılığını üstlendiği Pınar Dilşeker’in sunumunu yaptığı Şeker Tadında adlı programa telefonla katılan Bülent Ersoy yaptığı açıklamayla magazin dünyasına damga vuracak.

 Pınar Dilşeker’in sunduğu Şeker Tadında programın bugünkü konukları arasında magazin duayeni köşe yazarı Vehbi Dinçcan, Hollywood Prodüksiyon sahibi Ramiz Özbay, oyuncu- sunucu Eylem Şenkal ve işletmeci-gurme Özlem Mekik vardı. İlerleyen dakikalarda Pınar Dilşeker’in ısrarı üzerine programa katılan yapımcı Zafer Kerey’de konuklar arasında yerini aldı.

 Muhabbetin bol olduğu programda ilerleyen dakikalarda İzzet Yıldızhan ve Diva Bülent Ersoy ile canlı telefon bağlantısı yapıldı.

 “Bana sevgili çok”

 Yaptığı her açıklamayla magazin dünyasında gündem olan Diva Bülent Ersoy Pınar Dilşeker’in sunduğu Şeker Tadında programına telefonla katılarak merak edilen soruları yanıtladı.

 Magazin duayeni Vehbi Dinçcan’ın “Aşk meşk durumlarından dolayı moralinin bozuk olduğu söyleniyor” sorusu üzerine Diva kahkahalar atarak “bana sevgili çok üstelik ask meşk benim moralimi bozamaz Vehbi’m” dedi.  

 Gazeteci Vehbi Dinçcan telefonla katılan İzzet Yıldızhan’ada Bülent Ersoy ile program partnerliğinden ayrılış nedenini sorduğunda ise “Aramızda herhangi bir problem yok. Kendi isteğimle Bülent hanımdan da izin isteyerek ayrıldım” dedi. İzzet Yıldızhan ilk kez yeni çıkacak albümünden Sevgilim isimli parçasından kısa bir bölümü ilk kez Şeker Tadında programında okudu.

 

ARTUKLU HABER-MAGAZİN SERVİSİ


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,20% 0,00
  • EURO

    35,07% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2535,25% 1,40
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00